Dončić dodal nov pomen pojmu "vnaprej dobljene stave"

Foto: Instagram luka dončić
Po mnenju stavne hiše je nagrada za novinca leta že oddana.
Oglej si celoten članek

Čeprav odločitev še ni uradno potrjena, so pri stavni hiši MyBookie prepričani, da ni niti kančka dvoma o tem, kdo bo osvojil nagrado za najboljšega novinca pretekle sezone lige NBA.

Uradni dobitniki nagrad bodo znani v noči s ponedeljka na torek, prireditev pa se bo v Kaliforniji začela ob 3. uri po slovenskem času.

V igri za novinca leta so ostali trije košarkarji. Poleg Luke Dončića se za priznanje potegujeta še Trae Young in Deandre Ayton.

Po izračunih stavnih hiš najvišje kotira Dončić, njegova zmaga pa naj bi bila tako gotova, da se je stavna hiša odločila za izplačilo dobitkov vsem, ki so položili stavo na košarkarja Dallas Mavericks.

Nervoza V Dallasu si grizejo nohte, na trnih tudi Dončić

"Luka Dončić ima zagotovljeno priznanje za novinca leta, zato ne vidimo razloga, zakaj bi čakali do konca sezone," so že pred časom sporočili predstavniki stavnega podjetja. 

"Posledično smo se odločili, da izplačamo več kot 150.000 dolarjev vsem uporabnikom, ki so na Dončića stavili že sredi sezone," so dodali.

V tem trenutku ni znano, kaj se bo zgodilo, če novinec leta postane Young. V stavni hiši niso potrdili, ali nameravajo v tem primeru izplačane dobitke terjati nazaj.

Uporabniki MyBookieja lahko še vedno položijo stavo na druge kandidate za novinca leta, vodstvo stavne hiše pa se je zavezalo, da bo njihove potencialne dobitke podvojilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.