Stavnice Sneijderja selijo v Anglijo

Foto: Žurnal24 Stavnice prihodnost odličnega nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja vidijo
Nizozemski nogometni zvezdnik Wesley Sneijder naj bi se glede na namigovanja angleških stavnic iz italijanske Serie A kmalu preselil v elitno angleško Premier League.
Oglej si celoten članek

Wesley Sneijder, ki je dve leti igral v Španiji za Real Madrid, v Italiji pa brani barve aktualnega prvaka Serie A in evropskega klubskega prvaka Interja, naj bi se po mnenju angleških stavnic preizkusil še v angleški Premier League.

Njihova namigovanja o selitvi Nizozemca na Otok naj bi še podkrepil sinočnji domači poraz nerrazurrov v prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Schalkeju s 5:2.

Različne stavnice so že ponudile morebitne nove delodajalce Sneijderja. Največ možnosti, da bi v svoje vrste zvabili Nizozemca, pripisujejo Manchester Unitedu (kvota 2.50), ki mu sledi mestni tekmec Manchester City (kvota 11.00). Sledijo Chelsea s kvoto 13.00 ter Arsenal in Tottenham, oba s kvoto 17.00.

Manj možnosti pri stavnicah pripisujejo ponovni selitvi v Španijo. Če bi se Sneijder preselil v Barcelono ali Real Madrid, bi trenutno za vsak vloženi funt dobili 21-kratni vložek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.