Šport > Nogomet
15 ogledov

Stavnice Sneijderja selijo v Anglijo

Stavnice prihodnost odličnega nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja vidijo Žurnal24 main
Nizozemski nogometni zvezdnik Wesley Sneijder naj bi se glede na namigovanja angleških stavnic iz italijanske Serie A kmalu preselil v elitno angleško Premier League.

Wesley Sneijder, ki je dve leti igral v Španiji za Real Madrid, v Italiji pa brani barve aktualnega prvaka Serie A in evropskega klubskega prvaka Interja, naj bi se po mnenju angleških stavnic preizkusil še v angleški Premier League.

Njihova namigovanja o selitvi Nizozemca na Otok naj bi še podkrepil sinočnji domači poraz nerrazurrov v prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Schalkeju s 5:2.

Različne stavnice so že ponudile morebitne nove delodajalce Sneijderja. Največ možnosti, da bi v svoje vrste zvabili Nizozemca, pripisujejo Manchester Unitedu (kvota 2.50), ki mu sledi mestni tekmec Manchester City (kvota 11.00). Sledijo Chelsea s kvoto 13.00 ter Arsenal in Tottenham, oba s kvoto 17.00.

Manj možnosti pri stavnicah pripisujejo ponovni selitvi v Španijo. Če bi se Sneijder preselil v Barcelono ali Real Madrid, bi trenutno za vsak vloženi funt dobili 21-kratni vložek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.