Ste navijač Kopitarja? Čaka vas nagrada

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Anže Kopitar bo imel ponoči tretjo zaključno žogico v finalu lige NHL. Tekma proti New Jersey Devilsom v Los Angelesu se začenja ob dveh zjutraj, nas pa zanima, kako (bo)ste navijali.
Oglej si celoten članek

Ker vemo, da bedite v hokejskih nočeh, da vas preveva navijaška vročica, da ste oboroženi z najraznovrstnejšimi navijaškimi rekviziti, bi radi, da vso vašo strast pokažete tudi ostalim našim bralcem. Zato vas vabimo, da nam pošljete – bodisi na naš spletni naslov sport@zurnal24.si ali na Facebook profil – fotografije in videe, če se le da, naložene na YouTube, vašega navijanja. Lahko tudi s prejšnjih tekem, iz dnevne sobe, kavča, izpred črno-belega televizorja, z dresom, šalom, čelado ... Skratka, kakršen koli slikovni ali video material, ki bo verodostojno pričal o vašem kopitarjevanju. Fotografije in videe bomo sproti nalagali v galerijo in objavljali. Na preži bomo do torkove 12. ure, ko bomo prečesali vaše pošiljke ter najbolj domiselno fotografijo ter video praktično nagradili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.