Šport
24 ogledov

Ste navijač Kopitarja? Čaka vas nagrada

kopitar hrušica kings finale navijači Boštjan Tacol
Anže Kopitar bo imel ponoči tretjo zaključno žogico v finalu lige NHL. Tekma proti New Jersey Devilsom v Los Angelesu se začenja ob dveh zjutraj, nas pa zanima, kako (bo)ste navijali.

Ker vemo, da bedite v hokejskih nočeh, da vas preveva navijaška vročica, da ste oboroženi z najraznovrstnejšimi navijaškimi rekviziti, bi radi, da vso vašo strast pokažete tudi ostalim našim bralcem. Zato vas vabimo, da nam pošljete – bodisi na naš spletni naslov sport@zurnal24.si ali na Facebook profil – fotografije in videe, če se le da, naložene na YouTube, vašega navijanja. Lahko tudi s prejšnjih tekem, iz dnevne sobe, kavča, izpred črno-belega televizorja, z dresom, šalom, čelado ... Skratka, kakršen koli slikovni ali video material, ki bo verodostojno pričal o vašem kopitarjevanju. Fotografije in videe bomo sproti nalagali v galerijo in objavljali. Na preži bomo do torkove 12. ure, ko bomo prečesali vaše pošiljke ter najbolj domiselno fotografijo ter video praktično nagradili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.