Ste videli zadnjo Dončićevo vragolijo? Le kako mu je uspelo?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pred tekmo Dallasa z Oklahomo, ki so jo po tesni končnici na koncu dobili Mavsi, je Dončiću na ogrevanju znova uspelo nekaj čudežnega. Tokrat za to, da je žogo poslal skozi obroč ni uporabil niti roke, niti glave, niti noge.
Oglej si celoten članek

Da je Luka Dončić čarovnik z žogo, ni skrivnost. Da Luka Dončić na treningih in tekmah poskuša raznorazne vragolije, ki se pogosto posrečijo, prav tako ni skrivnost. In tudi tokrat je poskrbel, da se posnetek njegove čarovnije vrti na družbenih omrežjih širom sveta. Tokrat je že na ogrevanju pred tekmo z Brooklynom nakazal, da je v odlični dnevni formi, kar je kasneje tudi potrdil, ko se je zaustavil pri izjemnih 36 točkah. 

Luka Doncic knocks down a wild trickshot using his shoulder during warmups! pic.twitter.com/U2HJUAJE9t

Tokrat na ogrevanju ni zadel niti z roko, niti z glavo, niti z nogo, kot smo od njega v preteklosti že bili vajeni. Tokrat je svojim mojstrovinam dodal novo prvino – "met" z ramo, ki se ga bolj kot v košarki poslužujejo v nogometu. Več v zgornjem (vdelanem) videoposnetku, ki je zgovoren sam po sebi ... Nad doseženim je bil navdušen tudi Luka Dončić sam, kar je pokazal z manjšim slavjem na parketu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:56 9. November 2022.

    Nekaterim z zlobnimi jeziki in prirojeno nevoščljivostjo, bi žoga kar sama skrila v koš.

  • 08:52 9. November 2022.

    tudi slepa kura zrno najde. če smo pošteni pejte na youtube in si oglejte kakšen kolaž "neverjetnih" dogotkov, kaj vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.