Šport > Košarka
29819 ogledov

Ste videli zadnjo Dončićevo vragolijo? Le kako mu je uspelo?

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Pred tekmo Dallasa z Oklahomo, ki so jo po tesni končnici na koncu dobili Mavsi, je Dončiću na ogrevanju znova uspelo nekaj čudežnega. Tokrat za to, da je žogo poslal skozi obroč ni uporabil niti roke, niti glave, niti noge.

Da je Luka Dončić čarovnik z žogo, ni skrivnost. Da Luka Dončić na treningih in tekmah poskuša raznorazne vragolije, ki se pogosto posrečijo, prav tako ni skrivnost. In tudi tokrat je poskrbel, da se posnetek njegove čarovnije vrti na družbenih omrežjih širom sveta. Tokrat je že na ogrevanju pred tekmo z Brooklynom nakazal, da je v odlični dnevni formi, kar je kasneje tudi potrdil, ko se je zaustavil pri izjemnih 36 točkah. 

Luka Doncic knocks down a wild trickshot using his shoulder during warmups! pic.twitter.com/U2HJUAJE9t

Tokrat na ogrevanju ni zadel niti z roko, niti z glavo, niti z nogo, kot smo od njega v preteklosti že bili vajeni. Tokrat je svojim mojstrovinam dodal novo prvino – "met" z ramo, ki se ga bolj kot v košarki poslužujejo v nogometu. Več v zgornjem (vdelanem) videoposnetku, ki je zgovoren sam po sebi ... Nad doseženim je bil navdušen tudi Luka Dončić sam, kar je pokazal z manjšim slavjem na parketu. 

Komentarjev 2
  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 13:56 09.november 2022.

    Nekaterim z zlobnimi jeziki in prirojeno nevoščljivostjo, bi žoga kar sama skrila v koš.

  • rd2dmk2 08:52 09.november 2022.

    tudi slepa kura zrno najde. če smo pošteni pejte na youtube in si oglejte kakšen kolaž "neverjetnih" dogotkov, kaj vse tam zadanejo.. in mimogrede je odločil tekmo ali zapravil zapravil. sam to šteje. in če se spomnim zadnje tako opevane ...prikaži več akcije , ko je brabilca položil na rit je zadel 200% met. NI. ok dovolj o tem . saj lahko tudi novebra pišete o kumaricah pa o bučah in velikem kromirju, če nimate kaj drugega,