Stevanović do 2014 v Slasku

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Občasni slovenski reprezentančni vezist Dalibor Stevanović je podpisal za vodilni klub prve poljske lige, kjer že igra Rok Elsner.
Oglej si celoten članek

Dalibor Stevanović je podpisal dveinpolletno pogodbo s Slaskom iz Vroclava, ki vodi v poljski ligi s 37 točkami, poroča klubska spletna stran. Občasni slovenski reprezentant, ki šteje 27 pomladi, se je preselil malo zahodneje, saj je prej nastopal v Ukrajini, za moštvo Volyn Luck. Dado bo imel v Vroclavu slovensko družbo, saj tam že nastopa Rok Elsner, bivši pripadnik Interblocka. Poljsko prvenstvo se nadaljuje 17. februarja.

Stevanović se je uveljavil v Domžalah, nakar je leta 2005 rahlo senzacionalno prestopil v španskega prvoligaša Real Sociedad. Nekaj časa je igral na posoji v Alavesu. Sledil je odhod v Izrael k moštvu Maccabi Petah Tikva, pred ukrajinsko izkušnjo pa je nastopal za nizozemski Vitesse. V karieri je imel ogromno težav s poškodbami, ki so mu preprečile njen pravšnji razcvet. Za Slovenijo je zaigral 16-krat in zabil en zadetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.