Šport > Nogomet
14 ogledov

Stevanović do 2014 v Slasku

"Hej, stari, baje bo danes polno!" - "A res?" Dalibor Stevanović in Zlatko Dedić Boštjan Tacol
Občasni slovenski reprezentančni vezist Dalibor Stevanović je podpisal za vodilni klub prve poljske lige, kjer že igra Rok Elsner.

Dalibor Stevanović je podpisal dveinpolletno pogodbo s Slaskom iz Vroclava, ki vodi v poljski ligi s 37 točkami, poroča klubska spletna stran. Občasni slovenski reprezentant, ki šteje 27 pomladi, se je preselil malo zahodneje, saj je prej nastopal v Ukrajini, za moštvo Volyn Luck. Dado bo imel v Vroclavu slovensko družbo, saj tam že nastopa Rok Elsner, bivši pripadnik Interblocka. Poljsko prvenstvo se nadaljuje 17. februarja.

Stevanović se je uveljavil v Domžalah, nakar je leta 2005 rahlo senzacionalno prestopil v španskega prvoligaša Real Sociedad. Nekaj časa je igral na posoji v Alavesu. Sledil je odhod v Izrael k moštvu Maccabi Petah Tikva, pred ukrajinsko izkušnjo pa je nastopal za nizozemski Vitesse. V karieri je imel ogromno težav s poškodbami, ki so mu preprečile njen pravšnji razcvet. Za Slovenijo je zaigral 16-krat in zabil en zadetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.