Šport > Nogomet
22 ogledov

Crvena zvezda želi Stevanovića

Dalibor Stevanović je na Nizozemskem odigral svojo tretjo sezono. (Foto: MC NZS. MC NZS.si
Daliborju Stevanoviću se izteka pogodba z nizozemskim Vitessejem. Njegov naslednji klub bi utegnila postati Crvena zvezda. Iz Srbije prihajajo namigi, da mu klub z Marakane ponuja triletno pogodbo.

Z Daliborjem Stevanovićem naj bi se pogovarjala trener Robert Prosinečki in pomočnik športnega direktorja Goran Vasiljević. Beograjski velikan si želi okrepiti vezno vrsto, še posebej ker naj bi poleti odšel Eduardo de Fiori Mendes Kadu. Vest o želji Zvezde po Stevanoviću je vzniknila že konec aprila – tedaj naj bi bila edina ovira plača. Kot poročajo srbski viri, Stevanović v Arnhemu nastopa v zameno za 300 do 400 tisoč evrov na sezono. Dado, kot se glasi njegov vzdevek, je v zadnji sezoni zbral 24 nastopov v nizozemski ligi in zabil dva gola. V svoji karieri je 26-letnik nastopal za Olimpijo, Domžale, Real Sociedad, Alaves in Hapoel Petah Tikvo. Za Slovenijo je zaigral 16-krat in dosegel en gol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.