Šport > Nogomet
35 ogledov

Stevanović trenira z Olimpijo

Bo zadetek Daliborju Stevanoviću omogočil več minut na igrišču? (Foto: MC NZS.si Žurnal24 main
Nogometašem Olimpije se je na treningih pridružil občasni slovenski reprezentant Dalibor Stevanović, ki bo z zmaji ostal do odhoda v tujino. "Pred odhodom v tujino želim biti maksimalno pripravljen."

Dalibor Stevanović je v ponedeljek v Duplici opravil trening z nogometaši Olimpije. Reprezentančni vezist se še ni odločil, kje v tujini bo nadaljeval kariero, kot prost igralec pa lahko pogodbo z novim klubom podpiše tudi po izteku prestopnega roka, ki se je uradno končal z zadnjim dnem avgusta.

Ker se Dado in športni direktor Olimpije Mile Ačimović poznata že vrsto let, Stevanovič pa je otrok kluba, sta skupaj prišla na idejo, da se slovenski reprezentant pridruži treningom zmajev. Z zeleno-belimi bo treniral, dokler ne najde ustrezne rešitve za nadaljevanje športne poti.

"V zadnjem času sem se pripravljal individualno, zaželel pa sem si dela z žogo. Pred odhodom v tujino želim biti maksimalno pripravljen," je po ponedeljkovi vadbi povedal Stevanovič, ki je za zeleno-bele igral med 9. in 17. letom, kasneje pa je nastopal tudi za Domžale, Real Sociedad, Alaves, Maccabi Petah Tikva in Vitesse. Za slovensko izbrano vrsto je odigral 16 tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.