Štirikratni svetovni prvak zaradi virusa brez uvodne dirke

Foto: Epa
Foto: Epa
Podatkov o zdravstvenem stanju in počutju dirkača v ekipi niso sporočili.
Oglej si celoten članek

Štirikratni svetovni prvak v formuli 1 Nemec Sebastian Vettel bo izpustil uvodno dirko letošnje sezone v Bahrajnu.

Kot so danes potrdili v moštvu Aston Martina, je bil Vettel pozitiven na testiranju na novi koronavirus. Štiriintridesetletnega Vettla bo na dirki zamenjal rojak Nico Hülkenberg.

Podatkov o zdravstvenem stanju in počutju dirkača v ekipi niso sporočili. Tudi nazadnje je Hülkenberg, sicer rezervni voznik, priložnost dobil prav zaradi okužb. V sezoni 2020 je v Silverstonu moštvo zamenjalo Mehičana Sergia Péreza, a je tam zaradi okvare sklopke odstopil, teden dni kasneje je bil na istem prizorišču sedmi.

Tako mu bo ime Legendarni Lewis Hamilton bo po novem nastopal z novim priimkom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.