Štirje goli Zlatka Dedića v štirih dneh

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Slovenski reprezentant Zlatko Dedić je po dveh zadetkih proti reprezentanci Romunije potrdil odlično formo in dvakrat zadel v polno še na obračunu svojega Bochuma, ki se je pomeril s Heidenheimom.
Oglej si celoten članek

Odlično se je na tekmi nemškega drugoligaškega tekmovanja odrezal slovenski reprezentant Zlatko Dedić. Ohranil je formo z reprezentančne tekme v Stožicah in svojo drugoligaško ekipo Bochum popeljal do zmage proti tretjeligašu Heidenheimu, dosegel je namreč oba gola za zmago z 2:0.

Zgodovinski polom Hoffenheima

Pokalna nogometna tekmovanja velikokrat poskrbijo za presenečenja, ko se favorizirana moštva opečejo v boju z nižjeligaši. Eno takšnih je danes v Nemčiji pripravil Hoffenheim, ki je v prvem krogu pokala gostoval pri berlinskem četrtoligašu Berliner AK in izgubil gladko z 0:4 (0:3). Na tekmi v berlinskem predmestju se je zbralo le 1490 gledalcev, ki pa jim na koncu ni bilo žal, saj so videli zgodovinsko tekmo. Še nikoli namreč v Nemčiji prvoligaška ekipa ni doživela tako visokega poraza proti moštvu iz četrte lige. Tragični junak tekme je bil vratar Hoffenheima Tim Wiese, ki je prvič nastopil za svoj novi klub - končalo pa se je katastrofalno, tudi z njegovo podajo na noge tekmecu Metinu Cakmaku, ki je v 49. minuti dosegel svoj drugi gol na tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.