Šport > Nogomet
20 ogledov

Štirje goli Zlatka Dedića v štirih dneh

dedić slovenija romunija nogometna reprezentanca Boštjan Tacol
Slovenski reprezentant Zlatko Dedić je po dveh zadetkih proti reprezentanci Romunije potrdil odlično formo in dvakrat zadel v polno še na obračunu svojega Bochuma, ki se je pomeril s Heidenheimom.

Odlično se je na tekmi nemškega drugoligaškega tekmovanja odrezal slovenski reprezentant Zlatko Dedić. Ohranil je formo z reprezentančne tekme v Stožicah in svojo drugoligaško ekipo Bochum popeljal do zmage proti tretjeligašu Heidenheimu, dosegel je namreč oba gola za zmago z 2:0.

Zgodovinski polom Hoffenheima

Pokalna nogometna tekmovanja velikokrat poskrbijo za presenečenja, ko se favorizirana moštva opečejo v boju z nižjeligaši. Eno takšnih je danes v Nemčiji pripravil Hoffenheim, ki je v prvem krogu pokala gostoval pri berlinskem četrtoligašu Berliner AK in izgubil gladko z 0:4 (0:3). Na tekmi v berlinskem predmestju se je zbralo le 1490 gledalcev, ki pa jim na koncu ni bilo žal, saj so videli zgodovinsko tekmo. Še nikoli namreč v Nemčiji prvoligaška ekipa ni doživela tako visokega poraza proti moštvu iz četrte lige. Tragični junak tekme je bil vratar Hoffenheima Tim Wiese, ki je prvič nastopil za svoj novi klub - končalo pa se je katastrofalno, tudi z njegovo podajo na noge tekmecu Metinu Cakmaku, ki je v 49. minuti dosegel svoj drugi gol na tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.