Štirje orli na tekmo v Bischofshofnu

Foto: Žurnal24 Jurij Tepeš je v kvalifikacijah za zadnjo tekmo novoletne turneje izmed Slovence
V kvalifikacijah za zadnjo tekmo novoletne turneje je bil spet najdaljši Norvežan Tom Hilde. Na napravi v Bischofshofnu bomo videli vse štiri Slovence. Najboljši Kranjec (17.), najdaljši Tepeš (129,5 metra).
Oglej si celoten članek

Na zadnji tekmi tradicionalne novoletne turneje štirih skakalnic, ki jo bo v četrtek ob 16. uri gostil Bischofshofen, bodo nastopili vsi štirje slovenski predstavniki – Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš in Primož Pikl. Na današnjih kvalifikacijah je bil najdaljši Nemec Michael Uhrmann, ki je pristal pri 139,5 metra.

Najdaljši od Slovencev je bil s 129,5 metra Tepeš, ki pa je v seštevku točk zaostal za Kranjcem, ki je pristal pri 127 metrih. Prevc je bil s 122,5 metra tretji najdaljši Slovenec, Pikl pa je pristal pri 119,5 metra. Kranjec je osvojil 11. mesto med kvalifikanti, Tepeš je bil mesto za njim, Prevc je bil 20., Pikl pa 35.

Prevc bo na četrtkovi tekmi v drugem paru skakal proti Bolgaru Vladimirju Zografskemu, Tepeš se bo pomeril s Francozom Emmanuelom Chedalom, Kranjec z domačinom Gregorjem Schlierenzauerjem, Pikl pa z Norvežanom Johanom Remnom Evensenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.