Štirje Španci za hrbtom Crutchlowa

Foto: EPA Crutchlow motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Bautista motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Marquez Pedrosa motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Lorenzo motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Espargaro motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Marquez motoGP VN Češke kvalifikacije Foto: EPA Rossi motoGP VN Češke kvalifikacije
V razredu MotoGP je Cal Crutchlow presenetil španske konkurente in se povzpel na prvo startno mesto pred Alvara Bautisto. Marc Marquez je bil tretji, Jorge Lorenzo in Dani Pedrosa sta se zvrstila za njim.
Oglej si celoten članek

Britanski motociklist Cal Crutchlow (Yamaha) je dobil kvalifikacije pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za VN Češke v razredu MotoGP. V Brnu sta za njim končala dva Španca, Alvaro Bautista (Honda) na drugem in vodilni v skupnem seštevku Marc Marquez (Honda) na tretjem mestu.

Na četrtem in petem mestu sta končala še dva Španca, Dani Pedrosa (Honda) in Jorge Lorenzo (Yamaha), sicer prva zasledovalca Marqueza v boju za naslova svetovnega prvaka. Marquez, zmagovalec zadnjih treh dirk, ima po desetih preizkušnjah 188 točk, drugouvrščeni Pedrosa jih ima 167, Lorenzo na tretjem mestu pa jih je zbral 153.

V Moto2 prvi Nakagami

V Moto2 je bil najhitrejši Japonec Takaaki Nakagami, prvo izhodišče v razredu Moto3 pa si je v češkem Brnu pridirkal Španec Alex Rins.

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.