Šport > Moto športi
13 ogledov

Štirje Španci za hrbtom Crutchlowa

Crutchlow motoGP VN Češke kvalifikacije
1/7
EPA
V razredu MotoGP je Cal Crutchlow presenetil španske konkurente in se povzpel na prvo startno mesto pred Alvara Bautisto. Marc Marquez je bil tretji, Jorge Lorenzo in Dani Pedrosa sta se zvrstila za njim.

Britanski motociklist Cal Crutchlow (Yamaha) je dobil kvalifikacije pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za VN Češke v razredu MotoGP. V Brnu sta za njim končala dva Španca, Alvaro Bautista (Honda) na drugem in vodilni v skupnem seštevku Marc Marquez (Honda) na tretjem mestu.

Na četrtem in petem mestu sta končala še dva Španca, Dani Pedrosa (Honda) in Jorge Lorenzo (Yamaha), sicer prva zasledovalca Marqueza v boju za naslova svetovnega prvaka. Marquez, zmagovalec zadnjih treh dirk, ima po desetih preizkušnjah 188 točk, drugouvrščeni Pedrosa jih ima 167, Lorenzo na tretjem mestu pa jih je zbral 153.

V Moto2 prvi Nakagami

V Moto2 je bil najhitrejši Japonec Takaaki Nakagami, prvo izhodišče v razredu Moto3 pa si je v češkem Brnu pridirkal Španec Alex Rins.

Več sledi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.