Stojanovič ni več trener Celja

Foto: Fotosi Slaviša Stojanovič je zapustil Celje.
Slaviša Stojanovič ni več trener nogometnega kluba iz Celja. O odhodu Stojanoviča se je sušljalo že dalj časa. Kje bo nekdanji trener Domžal nadaljeval kariero, pa še ni znano.
Oglej si celoten članek
Slaviša Stojanovič v prihodnji sezoni ne bo več trener celjskih nogometašev. Na torkovem sestanku je predsedniku Marjanu Vengustu izrazil željo po odhodu. Dosedanji strateg rumeno-modrih je še enkrat potrdil, da je v pogovorih z Olimpijo, še vedno pa razmišlja tudi o odhodu v tujino. Ker ima Stojanovič z NK MIK CM Celje še vedno veljavno pogodbo, bodo v naslednjih dneh stekli še konkretnejši pogovori o pogojih za prekinitev sodelovanja. Celjski nogometni klub se Slaviši Stojanoviču zahvaljuje za dosedanje korektno sodelovanje in mu še naprej želi veliko uspeha v trenerski karieri. Celjani bodo v sredo začeli priprave na novo sezono. Vsaj v začetni fazi priprav pa bosta ekipo vodila fizioterapevt oziroma kondijski trener Dani Ošep ter dosedanji Stojanovičev pomočnik Safet Hadžič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.