Šport > Nogomet
7 ogledov

Stojanovič ni več trener Celja

Slaviša Stojanovič je zapustil Celje. Fotosi
Slaviša Stojanovič ni več trener nogometnega kluba iz Celja. O odhodu Stojanoviča se je sušljalo že dalj časa. Kje bo nekdanji trener Domžal nadaljeval kariero, pa še ni znano.
Slaviša Stojanovič v prihodnji sezoni ne bo več trener celjskih nogometašev. Na torkovem sestanku je predsedniku Marjanu Vengustu izrazil željo po odhodu. Dosedanji strateg rumeno-modrih je še enkrat potrdil, da je v pogovorih z Olimpijo, še vedno pa razmišlja tudi o odhodu v tujino. Ker ima Stojanovič z NK MIK CM Celje še vedno veljavno pogodbo, bodo v naslednjih dneh stekli še konkretnejši pogovori o pogojih za prekinitev sodelovanja. Celjski nogometni klub se Slaviši Stojanoviču zahvaljuje za dosedanje korektno sodelovanje in mu še naprej želi veliko uspeha v trenerski karieri. Celjani bodo v sredo začeli priprave na novo sezono. Vsaj v začetni fazi priprav pa bosta ekipo vodila fizioterapevt oziroma kondijski trener Dani Ošep ter dosedanji Stojanovičev pomočnik Safet Hadžič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.