Stojanoviću šteti dnevi: Zvezda po Prosinečkega

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Robert Prosinečki je uradno še vedno trener Kayserisporja, ker Turki niso sprejeli njegovega odstopa. Navijači Crvene zvezde ga želijo spet videti na Marakani.
Oglej si celoten članek

"Še vedno nisem končal svojega dela v Kayseriju. Predsednik kluba in preostali del uprave nista sprejela mojega odstopa, prepričujejo me, naj ostanem; igralci si želijo enako. V sredo imamo sestanek," je za Jutarnji list sporočil Robert Prosinečki.

"Veliki žuti", legendarni vezist Crvene zvezde in nekdanji pomočnik selektorja hrvaške reprezentance Slavena Bilića, se je nemudoma znašel v kombinacijah za povratek med rdeče-bele, ki jih je vodil med letoma 2010 in 2012.

Stojanović ogrožen kljub zmagam

"Glas javnosti" ga spet seli v Beograd, poroča srbski Sportal, čeprav je Zvezda s slovenskim trenerjem Slavišo Stojanovićem dobila nedavni mestni derbi proti Partizanu, mestnemu rivalu pa se je na lestvici z novo zmago (proti Radu z 0:1) približala na le točko zaostanka na vrhu lestvice.

"Slišal sem nekaj o tem. Klicali so me, ampak nisem se želel javiti nikomur, vse dokler ne končam pogovorov z ljudmi iz Kayserija. Ne bi zdaj o povratku v Zvezdo, ne v tem trenutku," je še povedal nekdanji član ljubljanske Olimpije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.