Šport > Nogomet
27 ogledov

Stojanoviću šteti dnevi: Zvezda po Prosinečkega

Robert Prosinečki Crvena zvezda Beograd novi trener novinarska konferenca Reuters
Robert Prosinečki je uradno še vedno trener Kayserisporja, ker Turki niso sprejeli njegovega odstopa. Navijači Crvene zvezde ga želijo spet videti na Marakani.

"Še vedno nisem končal svojega dela v Kayseriju. Predsednik kluba in preostali del uprave nista sprejela mojega odstopa, prepričujejo me, naj ostanem; igralci si želijo enako. V sredo imamo sestanek," je za Jutarnji list sporočil Robert Prosinečki.

"Veliki žuti", legendarni vezist Crvene zvezde in nekdanji pomočnik selektorja hrvaške reprezentance Slavena Bilića, se je nemudoma znašel v kombinacijah za povratek med rdeče-bele, ki jih je vodil med letoma 2010 in 2012.

Stojanović ogrožen kljub zmagam

"Glas javnosti" ga spet seli v Beograd, poroča srbski Sportal, čeprav je Zvezda s slovenskim trenerjem Slavišo Stojanovićem dobila nedavni mestni derbi proti Partizanu, mestnemu rivalu pa se je na lestvici z novo zmago (proti Radu z 0:1) približala na le točko zaostanka na vrhu lestvice.

"Slišal sem nekaj o tem. Klicali so me, ampak nisem se želel javiti nikomur, vse dokler ne končam pogovorov z ljudmi iz Kayserija. Ne bi zdaj o povratku v Zvezdo, ne v tem trenutku," je še povedal nekdanji član ljubljanske Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.