Stroga kazen za branilca Olimpije

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Evropska nogometna zveza (Uefa) je branilcu Olimpije Antoniu Mlinarju Delameu izrekla štiri tekme kazni.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je ostro kaznovala branilca ljubljanske Olimpije Antonia Mlinarja Delameo, ki je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo prejel rdeči karton.

Nogometaš Olimpije je moral nekaj minut pred koncem prvega polčasa zapustiti igrišče, potem ko je v kazenskem prostoru padel Paur. Delilec pravice je pokazal rdeči karton, zato Mlinar Delemea ni zaigral na povratni tekmi v Žilini, kjer so Zmaji zapravil prednost dveh zadetkov. Uefa je 22-letnika kaznovala s štirimi tekmami prepovedi, kar pomeni, da bo odsedel še tri evropske tekme.

Olimpija je v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo premagala Žilino (3:1), nato pa na gostovanju izgubila z 0:2 in nepričakovano izpadla iz evropskih tekmovanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.