Štuhčeva nakazala boljše čase

Foto: Profimedia Ilka Štuhec
Karavana alpskega smučanja se je preselila v Val d'Isere, kjer bo v soboto na sporedu tretji ženski smuk v letošnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec je na prvem treningu smuka v Val'd Iseru dosegla sedmi čas in pokazala, da ji gre po slabših nastopih v Lake Louisu in St. Moritzu bolje. Mariborčanka, edina slovenska predstavnica v smukih, je za najhitrejšo, Avstrijko Ramono Siebenhofer, zaostala 58 stotink sekunde.

Super-G Štuhčeva spet neprepoznavna, nor podvig Goggie

Sicer so na treningu kraljevale Avstrijke, ki so zasedle prva tri mesta, 24 stotink za Siebenhoferjevo je zaostala Nina Ortlieb, še dve stotinki počasnejša je bila Tamara Tippler. Avstrijka Nicole Schmidhofer se je uvrstila na peto mesto, pred njo je bila Čehinja Ester Ledecka, za njo pa Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie, ki je bila od Štuhčeve hitrejša za štiri stotinke.

V petek bo na sporedu še en trening, smukaška preizkušnja pa v soboto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.