Štuhčeva razpeta med plesiščem in smučiščem

Foto: Epa ilka štuhec
Najboljša slovenska smučarka izkorišča dobre pogoje za trening.
Oglej si celoten članek

Slovenska smučarka Ilka Štuhec po koncu olimpijske sezone, katero je bila prisiljena izpustiti zaradi poškodbe kolena, nadaljuje s treningi na Mariborskem Pohorju. S svojimi oboževalci je delila posnetek s treninga na Cojzarici in pripisala: "Tisti občutek, ko se zaženeš med.. no ja, metlice. Ampak nekje je treba začeti."

xxx

Štuhčeva bo v prihodnji sezoni svetovnega pokala branila naslov svetovne prvakinje v smuku, ki ga je osvojila lani v St. Moritzu. Pred začetkom olimpijske sezone je bila ena glavnih kandidatk za lovorike v hitrih disciplinah, a ji je načrte prekrižal padec med treningom Pitztalu. Po dolgotrajni rehabilitaciji je zdaj znova pripravljena, da spet poseže po svetovnem smučarskem vrhu.

Mariborčanka pa v teh dneh ni aktivna le na belih strminah, temveč bo zaplesala tudi v zabavni televizijski oddaji Zvezde plešejo. Znano je, da ima Štuhčeva zelo rada ples, svoje gibe pa bo slovenskim gledalcem predstavila že v nedeljo.

Rehabilitacija Ilka Štuhec bo tekmovala v zabavni oddaji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.