Šport > Zimski športi
625 ogledov

Štuhčeva razpeta med plesiščem in smučiščem

ilka štuhec Epa
Najboljša slovenska smučarka izkorišča dobre pogoje za trening.

Slovenska smučarka Ilka Štuhec po koncu olimpijske sezone, katero je bila prisiljena izpustiti zaradi poškodbe kolena, nadaljuje s treningi na Mariborskem Pohorju. S svojimi oboževalci je delila posnetek s treninga na Cojzarici in pripisala: "Tisti občutek, ko se zaženeš med.. no ja, metlice. Ampak nekje je treba začeti."

Štuhčeva bo v prihodnji sezoni svetovnega pokala branila naslov svetovne prvakinje v smuku, ki ga je osvojila lani v St. Moritzu. Pred začetkom olimpijske sezone je bila ena glavnih kandidatk za lovorike v hitrih disciplinah, a ji je načrte prekrižal padec med treningom Pitztalu. Po dolgotrajni rehabilitaciji je zdaj znova pripravljena, da spet poseže po svetovnem smučarskem vrhu.

Mariborčanka pa v teh dneh ni aktivna le na belih strminah, temveč bo zaplesala tudi v zabavni televizijski oddaji Zvezde plešejo. Znano je, da ima Štuhčeva zelo rada ples, svoje gibe pa bo slovenskim gledalcem predstavila že v nedeljo.

Ilka Štuhec Rehabilitacija Šport Ilka Štuhec bo tekmovala v zabavni oddaji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice