Štuhčeva še enkrat zablestela

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je potrdila status ene izmed favoritk na zadnji smukaški preizkušnji sezoni v Soldeuu.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska smukačica Ilka Štuhec je dosegla drugi čas drugega treninga smuka na finalu svetovnega pokala alpskih smučark v Soldeuu v Andori.

Za Avstrijko Nino Ortlieb, ki je bila najhitrejša, je zaostala 64 stotink sekunde. Tretja je bila Italijanka Sofia Goggia (+1,17), ki je še četrtič v karieri že osvojila skupni smukaški seštevek.

Zaključek sezone Štuhčeva potrdila odlično formo pred finalnim smukom sezone

Štuhčeva ima s 451 točkami že zagotovljeno drugo mesto v smukaški razvrstitvi. Mali kristalni globus si je že na tekmi v norveškem Kvitfjellu predčasno zagotovila letos težko premagljiva Italijanka Sofia Goggia, ki je dobila pet od osmih tekem v kraljevski disciplini.

Za tretje mesto se teoretično poteguje še osem tekmovalk.

Smuk se bo v sredo začel ob 11.30.

Foto: Epa Ilka Štuhec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.