"Suarez ni predebel"

Foto: EPA
Foto: EPA
Po zadnji pipravljalni tekmi Barcelonine B ekipe so se pojavila vprašanja o fizični pripravljenosti Luisa Suareza.
Oglej si celoten članek

Urugvajski napadalec še vedno prestaja kazen zaradi ugriza, ki ga je na svetovnem prvenstvu namenil Giorgiu Chielliniju, pred dnevi pa se je dvakrat vpisal med strelce na prijateljski tekmi med B ekipo Barcelone in indonezijsko reprezentanco do 19 let. Po tekmi so se pojavila vprašanja o njegovi teži.

"Da je Suarez predebel? Sploh ne, to je le novinarska raca. To je njegova normalna teža, takšen je bil tudi v Liverpoolu," je v bran Luisu Suarezu, zanj so Katalonci v poletnem prestopnem roku odšteli 88 milijonov evrov, stopil trener Barcelone Luis Enrique.

Pri El Mundo Deportivu so sicer zapisali, da naj bi imel Urugvajec okoli 10 kilogramov preveč. Zaradi tega naj bi mu pri Barceloni že zaukazali dieto. Suarezu se suspenz izteče konec oktobra, ko bo na sporedu tudi prvi El Clasico v sezoni. Katalonci bodo 25. oktobra gostovali na stadionu Santiago Bernabeu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.