Šport
19 ogledov

"Suarez ni predebel"

Luis Suarez Sahrul Kurniawan Barcelona B Indonezija U19 EPA
Po zadnji pipravljalni tekmi Barcelonine B ekipe so se pojavila vprašanja o fizični pripravljenosti Luisa Suareza.

Urugvajski napadalec še vedno prestaja kazen zaradi ugriza, ki ga je na svetovnem prvenstvu namenil Giorgiu Chielliniju, pred dnevi pa se je dvakrat vpisal med strelce na prijateljski tekmi med B ekipo Barcelone in indonezijsko reprezentanco do 19 let. Po tekmi so se pojavila vprašanja o njegovi teži.

"Da je Suarez predebel? Sploh ne, to je le novinarska raca. To je njegova normalna teža, takšen je bil tudi v Liverpoolu," je v bran Luisu Suarezu, zanj so Katalonci v poletnem prestopnem roku odšteli 88 milijonov evrov, stopil trener Barcelone Luis Enrique.

Pri El Mundo Deportivu so sicer zapisali, da naj bi imel Urugvajec okoli 10 kilogramov preveč. Zaradi tega naj bi mu pri Barceloni že zaukazali dieto. Suarezu se suspenz izteče konec oktobra, ko bo na sporedu tudi prvi El Clasico v sezoni. Katalonci bodo 25. oktobra gostovali na stadionu Santiago Bernabeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.