Suárez nogometaš leta v Angliji

Foto: EPA
Foto: EPA
Urugvajski napadalec Luis Suárez, ki je v dresu Liverpoola to sezono zabil 30 golov v 31 nastopih angleškega prvenstva Premier League, je v nedeljo postal najboljši igralec sezone v Angliji po izboru nogometašev (PFA).
Oglej si celoten članek



27-letni Suárez je prejel nagrado na slovesnosti v Londonu, kamor je priletel iz Liverpoola takoj po porazu z 0:2 na Anfieldu proti Chelseaju, ki je zelo zamajal upe rdečih na prvenstveno zvezdnico, prvo po letu 1990.

Najboljši mladi igralec sezone v Angliji je postal nogometaš Chelseaja, 23-letni Belgijec Eden Hazard, ki nedeljske tekme zaradi poškodbe ni igral. "Prva liga je polna odličnih igralcev, zato mi je še posebej v čast, ker so me za najboljšega izbrali prav nogometaši. To nagrado posvečam soigralcem pri Liverpoolu in strokovnemu štabu, saj brez njihove pomoči te nagrade ne bi imel," je dejal Suárez.

V angleški ekipi leta po izboru sindikata nogometašev so končali Petr Čech (Chelsea), Luke Shaw (Southampton), Vincent Kompany (Manchester City), Gary Cahill (Chelsea), Seamus Coleman (Everton), Eden Hazard (Chelsea), Yaya Touré (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Luis Suárez (Liverpool), Daniel Sturridge (Liverpool).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.