Suárez simuliral prekršek sredi pisarne

Kako bi bilo delati v pisarni skupaj z Luisom Suárezom? Vročekrvni Urugvajec se je v reklamnem spotu za podjetje Abitab pošalil iz svojih razvpitih navad.
Oglej si celoten članek

Vrhunec reklamnega spota je prav gotovo trenutek, ko tekmovalnemu Luisu Suárezu kolega iz pisarne prinese nekaj papirjev, ob dotiku pa napadalec Liverpoola (podobno kot v resničnem življenju) teatralno pade in zahteva menjavo.

Urugvajcu je vseeno treba priznati, da se je pripravljen pošaliti iz reči, ki so ga po prihodu v Premier League hitro spremenile v enega od najbolj osovraženih nogometašev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.