Šuler zapustil Gent in odšel k Legii

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Slovenski reprezentančni branilec Marko Šuler je dobil novega delodajalca. Po tem, ko je v drugi polovici pravkar končane sezone kot posojen nogometaš belgijskega Genta igral za Hapoel Tel-Aviv, je Korošec triletno pogodbo podpisal s poljskim prvoligašem Legio.
Oglej si celoten članek

Marko Šuler je v petek postal novi nogometaš Legie Varšave, s poljskim prvoligašem, ki je v lanski sezoni osvojil tretje mesto v Ekstraklasi, pa je podpisal triletno pogodbo. Šuler je nazadnje branil barve belgijskega Genta, ki ga je po nestrinjanju s trenerjem za pol leta posodil izraelskemu Hapoelu Tel-Avivu.

Za Šulerja naj bi se poleg Partizana resno zanimala tudi Wisla iz Krakova slovenskega reprezentanta Andraža Kirma, Korošec pa je na koncu izbral ponudbo Legie. Na Poljskem poleg Kirma igrajo tudi Andraž Struna, Rok Štraus (oba Cracovia Krakov), Rok Elsner in Dalibor Stevanović (oba Slask Vroclav).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.