Šport > Nogomet
29 ogledov

Šuler zapustil Gent in odšel k Legii

trening stožice slovenija pred belgija 2011 Benjamin Kovač
Slovenski reprezentančni branilec Marko Šuler je dobil novega delodajalca. Po tem, ko je v drugi polovici pravkar končane sezone kot posojen nogometaš belgijskega Genta igral za Hapoel Tel-Aviv, je Korošec triletno pogodbo podpisal s poljskim prvoligašem Legio.

Marko Šuler je v petek postal novi nogometaš Legie Varšave, s poljskim prvoligašem, ki je v lanski sezoni osvojil tretje mesto v Ekstraklasi, pa je podpisal triletno pogodbo. Šuler je nazadnje branil barve belgijskega Genta, ki ga je po nestrinjanju s trenerjem za pol leta posodil izraelskemu Hapoelu Tel-Avivu.

Za Šulerja naj bi se poleg Partizana resno zanimala tudi Wisla iz Krakova slovenskega reprezentanta Andraža Kirma, Korošec pa je na koncu izbral ponudbo Legie. Na Poljskem poleg Kirma igrajo tudi Andraž Struna, Rok Štraus (oba Cracovia Krakov), Rok Elsner in Dalibor Stevanović (oba Slask Vroclav).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.