Super Aguri še vedno pod vprašajem

Foto: Žurnal24 Nastop moštva Super Aguri v Melbournu je še zmeraj negotov.
Nova sezona formule 1 se začne čez tri tedne v avstralskem Melbournu. Še zmeraj pa ni znano, če bo tam nastopilo tudi moštvo Super Aguri.
Oglej si celoten članek

Nastopanje moštva Super Aguri v novi sezoni formule 1, ki se bo začela čez tri tedne, je še naprej negotova. Ekipa ima še vedno velike finančne težave in išče vlagatelje za svoj projekt. Vodja moštva Aguri Suzuki naj bi za pomoč zaprosil tudi japonsko podjetje Honda, ki moštvo sicer oskrbuje z motorji.

O tem, kako velike so finančne težave v ekipi, zgovorno priča dejstvo, da so morali v moštvu odpovedati celo uradno predstavitev dirkalnika. Suzuki pa je v pogovoru za nemško tiskovno agencijo dpa vendarle priznal, da upa, da bo ekipa lahko nastopila na prvi dirki sezone v avstralskem Melbournu.

Trenutno so predstavniki skoraj vseh ekip formule 1 na testiranjih v španski Barceloni, kjer odpravljajo zadnje pomanjkljivosti na bolidih, ekipa Super Aguri pa zaradi težav seveda manjka. Zanimivo je, da bo moštvo Super Aguri, če bo res nastopilo 16. marca v Avstraliji, na dirko odšlo brez uradne testne vožnje z novim dirkalnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.