Super vzdušje in idealni pogoji

Foto: EPA
Foto: EPA
Minuli teden so slovenski biatlonci zaključili 14 dnevne priprave v avstrijskem športnem središču Obertilliach.
Oglej si celoten članek

Med drugim so se s kolesi biatlonci povzpeli tudi na znameniti Grossglockner, obiskali Anterselvo, kjer so prav tako opravili nekaj treningov. Seveda so posebno pozornost posvetili streljanju v miru in pod obremenitvijo. Trenerja Tomaš Kos in Miha Podgornik sta zelo zadovoljna z zavzetostjo in motiviranostjo vseh tekmovalcev, ki kažejo visoko stopnjo pripravljenosti v tem obdobju.

Po vrnitvi s priprav so imeli prijetno sponzorsko obveznost v Ravnah na Koroškem, kjer je srebrni pokrovitelj biatlonskih reprezentanc Sij pripravil Dan Metalurga. V sproščenem vzdušju so se predstavili predstavili množici prisotnih, ki so se lahko s tekmovalci tudi fotografirali, pogovorili in družili.

Zdaj imajo slovenski lovci na smučeh nekaj zasluženega aktivnega odmora, ki ga vsak preživlja po svoje, v začetku avgusta pa se bodo znova zbrali na Pokljuki in nadaljevali začrtano delo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.