Šport
16 ogledov

Super vzdušje in idealni pogoji

Jakov Fak EPA
Minuli teden so slovenski biatlonci zaključili 14 dnevne priprave v avstrijskem športnem središču Obertilliach.

Med drugim so se s kolesi biatlonci povzpeli tudi na znameniti Grossglockner, obiskali Anterselvo, kjer so prav tako opravili nekaj treningov. Seveda so posebno pozornost posvetili streljanju v miru in pod obremenitvijo. Trenerja Tomaš Kos in Miha Podgornik sta zelo zadovoljna z zavzetostjo in motiviranostjo vseh tekmovalcev, ki kažejo visoko stopnjo pripravljenosti v tem obdobju.

Po vrnitvi s priprav so imeli prijetno sponzorsko obveznost v Ravnah na Koroškem, kjer je srebrni pokrovitelj biatlonskih reprezentanc Sij pripravil Dan Metalurga. V sproščenem vzdušju so se predstavili predstavili množici prisotnih, ki so se lahko s tekmovalci tudi fotografirali, pogovorili in družili.

Zdaj imajo slovenski lovci na smučeh nekaj zasluženega aktivnega odmora, ki ga vsak preživlja po svoje, v začetku avgusta pa se bodo znova zbrali na Pokljuki in nadaljevali začrtano delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.