Superpokal iz Ljubljane na Jesenice

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski superpokal v hokeju na ledu, boj za prvo lovoriko v novi sezoni, se iz ljubljanskega Tivolija seli v Podmežaklo, so danes potrdili v jeseniškem klubu.
Oglej si celoten članek

Hokejske zveza Slovenije je z žrebom najprej določila, da bo tekma v Ljubljani, zdaj pa je padla odločitev, da bo tekma 11. oktobra ob 19.30 na Gorenjskem.

V superpokalu ekipi igrata le eno tekmo. Če je v rednem delu izid neodločen, se igra dolgi, dvajsetminutni podaljšek s štirimi igralci na ledu. Zmagovalec je tisti, ki prvi doseže gol. Če v prvem podaljšku ni zadetka, se igra še en dolgi podaljšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.