Suterjeva začuda odnesla celo kožo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Švicarska alpska smučarka, ki je grdo padla na superveleslalomu v Garmisch-Partenkirchnu, jo je začuda odnesla brez hujših poškodb.
Oglej si celoten članek

Corinne Suter je po padcu na petem superveleslalomu v letošnji sezoni obležala na smučišču.
Tekmovalka, ki je kazala znake poškodbe levega kolena, je nekaj minut kasneje ob pomoči zdravniške službe in delavcev na smučišču odšepala s prizorišča.

Čeprav se je zdelo, da je za 21-letnico sezona končana, pa so preiskave pokazale, da se je izognila hujšim poškodbam. Huterjeva je utrpela lažji pretres možganov in močan udarec v levo stegno.

''Vse se je zgodilo zelo hitro. Vesela sem, da se nisem resneje poškodovala,'' je povedala Švicarka, ki naj bi se kmalu vrnila v žensko smučarsko karavano. Njen nastop na tekmah v Crans Montani, ki bodo na sporedu od 13. do 15. februarja, je za zdaj še pod vprašajem.

''Garmisch zapuščam z mešanimi občutki. Tako se zagotovo ne smuča. Vesela, da je vse v redu. Samo modra noga in nekaj odrgnin,'' je posnetku svojega padca na družabnih omrežjih pripisala Suterjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.