Šport
73 ogledov

Suterjeva začuda odnesla celo kožo

corinne suter Youtube
Švicarska alpska smučarka, ki je grdo padla na superveleslalomu v Garmisch-Partenkirchnu, jo je začuda odnesla brez hujših poškodb.

Corinne Suter je po padcu na petem superveleslalomu v letošnji sezoni obležala na smučišču.
Tekmovalka, ki je kazala znake poškodbe levega kolena, je nekaj minut kasneje ob pomoči zdravniške službe in delavcev na smučišču odšepala s prizorišča.

Čeprav se je zdelo, da je za 21-letnico sezona končana, pa so preiskave pokazale, da se je izognila hujšim poškodbam. Huterjeva je utrpela lažji pretres možganov in močan udarec v levo stegno.

''Vse se je zgodilo zelo hitro. Vesela sem, da se nisem resneje poškodovala,'' je povedala Švicarka, ki naj bi se kmalu vrnila v žensko smučarsko karavano. Njen nastop na tekmah v Crans Montani, ki bodo na sporedu od 13. do 15. februarja, je za zdaj še pod vprašajem.

''Garmisch zapuščam z mešanimi občutki. Tako se zagotovo ne smuča. Vesela, da je vse v redu. Samo modra noga in nekaj odrgnin,'' je posnetku svojega padca na družabnih omrežjih pripisala Suterjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.