Švedska: tekmo registrirali z (-3) : (-3)

Foto: Whoateallthepies.tv
Foto: Whoateallthepies.tv
Tekma med Bureo IF in Bygdsiljumom SK v osmi švedski ligi se je končala z rezultatom minus tri proti minus tri, a ne zato, ker bi bili obe ekipi tako slabi. Razlog tiči v tem, da sta obe ekipi igrali z neprijavljenimi igralci.
Oglej si celoten članek

Burea IF je na majski tekmi osme lige sicer premagala Bygdsiljum SK s kar 10:0, a so odgovorni nato ugotovili, da je za zmagovalce igral nogometaš, ki je sicer prijavljen v njihovi ekipi iz šeste lige, kar je pomenilo, da so rezultat tekme razveljavili in registrirali s 3:0 za poraženi Bygdsiljum.

Tudi Bygdsiljum pa se je poslužil podobne prevare, zato so jim odgovorni prav tako naložili tri gole pribitka in tekmo registrirali z rezultatom minus tri proti minus tri. Trener Buree Jan Lindgren je za lokalni časopis povedal:

"Ja, malce je poniževalno. Pravila so takšna, kot so, ampak napako smo storili mi. Oboji smo izgubili z 0:3. Še nikoli nisem videl česa takega in poskrbeli bomo, da se to ne bo ponovilo. Že zdaj sva skupaj s kolegom začela preverjati, ali smo seznam igralcev v teh nekaj tekmah prvenstva pravilno izpolnili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.