Šport > Nogomet
26 ogledov

Švedska: tekmo registrirali z (-3) : (-3)

Burea Bygdsiljum Švedska tekma minus tri Whoateallthepies.tv
Tekma med Bureo IF in Bygdsiljumom SK v osmi švedski ligi se je končala z rezultatom minus tri proti minus tri, a ne zato, ker bi bili obe ekipi tako slabi. Razlog tiči v tem, da sta obe ekipi igrali z neprijavljenimi igralci.

Burea IF je na majski tekmi osme lige sicer premagala Bygdsiljum SK s kar 10:0, a so odgovorni nato ugotovili, da je za zmagovalce igral nogometaš, ki je sicer prijavljen v njihovi ekipi iz šeste lige, kar je pomenilo, da so rezultat tekme razveljavili in registrirali s 3:0 za poraženi Bygdsiljum.

Tudi Bygdsiljum pa se je poslužil podobne prevare, zato so jim odgovorni prav tako naložili tri gole pribitka in tekmo registrirali z rezultatom minus tri proti minus tri. Trener Buree Jan Lindgren je za lokalni časopis povedal:

"Ja, malce je poniževalno. Pravila so takšna, kot so, ampak napako smo storili mi. Oboji smo izgubili z 0:3. Še nikoli nisem videl česa takega in poskrbeli bomo, da se to ne bo ponovilo. Že zdaj sva skupaj s kolegom začela preverjati, ali smo seznam igralcev v teh nekaj tekmah prvenstva pravilno izpolnili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.