Švedski huligani napadli Viole

Foto: Epa
Foto: Epa
Navijači na Friends Areni niso bili nič kaj prijateljsko razpoloženi.
Oglej si celoten članek

Na največjem skandinavskem stadionu je Maribor po podaljšku izločil švedskega prvaka AIK in se prebil v tretji predkrog Lige prvakov, tam se bo pomeril z norveškim Rosenborgom.

Video Maribor v podaljšku na dramatičen način utišal Švede!

Po rednem delu je bil izid 2:1 za domače, kar je prineslo podaljšek. Preden se je ta lahko začel, pa se je nekaj članov domače navijaške skupine izmuznilo varnostnikom in pod vznožjem tribun krenilo proti sektorju, kjer je bilo nastanjenih nekaj ducatov pristašev Maribora.

Švedska policija se je postavila v bran gostujočim privržencem, tako da se je incident zaključil z obmetavanjem, do resnega pretepa pa ni prišlo. Večinski del občinstva je akcijo domačih "ultrasov" pospremil z žvižgi in žaljivkami na njihov račun.

Stockholm Mariborčani sredi noči v Stockholmu doživeli šok

Navijači domače ekipe so že v noči pred srečanjem s petardami, baklami in petjem motili spanec Mariborčanov pred njihovim stockholmskim hotelom. Za vse tegobe so se jim Štajerci maščevali v 117. minuti tekme, ko je Romun Alexandru Crețu z glavo zabil za končnih 3:2 in napredovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:53 1. Avgust 2019.

    Tole navijaško golazen in fusbal z zakonom prepovedat,saj je to leglo nazzi ideologije!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.