Svet združen v molitvi za Muambo

Foto: Reuters muamba majica podpora Foto: Reuters muamba majica podpora modrić Foto: Reuters muamba majica podpora defoe Foto: EPA muamba majica podpora Foto: EPA muamba majica podpora Foto: EPA muamba majica podpora Foto: EPA muamba majica podpora reina Foto: EPA muamba majica podpora walcott Foto: EPA muamba majica podpora čech Foto: Reuters ronaldo real muamba
Ganljiva je podpora Fabriceu Muambi, nogometašu Boltona, ki je minuli vikend doživel srčni zastoj, počasi pa se njegovo stanje izboljšuje. V angleški ligi številna moštva nosijo majice podpore nesrečnemu nogometašu. Thiery Henry je nemudoma prihitel k bivšemu soigralcu.
Oglej si celoten članek

Za zelo sočutnega pa se je znova izkazal francoski zvezdnik Thierry Henry, Muambov nekdanji soigralec pri Arsenalu. Potem ko je v nedeljo zvečer odigral tekmo med svojim Red Bullom in Salt Lake Cityjem, se je usedel na letalo, ga moral večkrat zamenjati in skupaj prepotovati okrog 8000 kilometrov, da je lahko v bolnišnici za eno uro obiskal Fabricea Muambo in njegovo družino.

Twitter pa je preplavljen z oznakami #pray4muamba, torej moli za Muambo. Številni spremljevalci dogajanja, med drugimi predsednik Fife Sepp Blatter in trener Boltona Owen Coyle se strinjajo, da je bilo okrevanje Fabricea Muambe domala čudež.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.