Šport > Nogomet
13 ogledov

Svet združen v molitvi za Muambo

muamba majica podpora
1/10
Reuters
Ganljiva je podpora Fabriceu Muambi, nogometašu Boltona, ki je minuli vikend doživel srčni zastoj, počasi pa se njegovo stanje izboljšuje. V angleški ligi številna moštva nosijo majice podpore nesrečnemu nogometašu. Thiery Henry je nemudoma prihitel k bivšemu soigralcu.

Za zelo sočutnega pa se je znova izkazal francoski zvezdnik Thierry Henry, Muambov nekdanji soigralec pri Arsenalu. Potem ko je v nedeljo zvečer odigral tekmo med svojim Red Bullom in Salt Lake Cityjem, se je usedel na letalo, ga moral večkrat zamenjati in skupaj prepotovati okrog 8000 kilometrov, da je lahko v bolnišnici za eno uro obiskal Fabricea Muambo in njegovo družino.

Twitter pa je preplavljen z oznakami #pray4muamba, torej moli za Muambo. Številni spremljevalci dogajanja, med drugimi predsednik Fife Sepp Blatter in trener Boltona Owen Coyle se strinjajo, da je bilo okrevanje Fabricea Muambe domala čudež.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.