Svetovni prvak F1 trčil v parkirano vozilo

Foto: 5. Kimi Räikkönen (2001 - ....) - 294 milijonov evrov kimi raikkonen
Dirkač Ferrarija je povzročil nesrečo med vožnjo po mestnih ulicah švicarskega mesta Baar.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj hahljanja je bržčas povzročila novica o vozniški nesreči finskega zvezdnika formule 1 Kimija Räikkönena. Ni se namreč zgodila na stezi med dirko, temveč med vožnjo osebnega avtomobila v švicarskem mestu Baar. Finec je dobil denarno kazen zaradi povzročene manjše škode, a ima dogodek zanj kljub vsemu tudi olajševalno okoliščino.

Naveličan "Dokaz, kako slaba je formula 1"

Kot so poročali švicarski mediji, se je manjša prometna nesreča z znanim udeležencem zgodila na ulicah mesta Baar, kjer prebiva finski dirkač. Med vožnjo po mestnih ulicah je zadel v parkirano vozilo in ga lažje poškodoval. A trk naj bi bil tudi posledica tega, da se je Finec izogibal trčenju z vozilom, ki je pripeljalo nasproti.

Policija je vseeno kot povzročitelja oglobila voznika Ferrarija, ki bo konec sezone zamenjal moštvo in presedlal k Sauberju. Plačati bo moral 350 švicarskih frankov za prometni prekršek, pa še pavšalno globo za policijsko obravnavo, tako da bo skupno kazen narasla na približno 700 evrov.

Déjà vu "Pri Schumacherju so takrat vsi znoreli"

Foto: Epa kimi raikkonen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.