Šport > Moto športi
1660 ogledov

Svetovni prvak F1 trčil v parkirano vozilo

kimi raikkonen 5. Kimi Räikkönen (2001 - ....) - 294 milijonov evrov 5. Kimi Räikkönen (2001 - ....) - 294 milijonov evrov
Dirkač Ferrarija je povzročil nesrečo med vožnjo po mestnih ulicah švicarskega mesta Baar.

Kar nekaj hahljanja je bržčas povzročila novica o vozniški nesreči finskega zvezdnika formule 1 Kimija Räikkönena. Ni se namreč zgodila na stezi med dirko, temveč med vožnjo osebnega avtomobila v švicarskem mestu Baar. Finec je dobil denarno kazen zaradi povzročene manjše škode, a ima dogodek zanj kljub vsemu tudi olajševalno okoliščino.

fernando alonso Naveličan Šport "Dokaz, kako slaba je formula 1"

Kot so poročali švicarski mediji, se je manjša prometna nesreča z znanim udeležencem zgodila na ulicah mesta Baar, kjer prebiva finski dirkač. Med vožnjo po mestnih ulicah je zadel v parkirano vozilo in ga lažje poškodoval. A trk naj bi bil tudi posledica tega, da se je Finec izogibal trčenju z vozilom, ki je pripeljalo nasproti.

Policija je vseeno kot povzročitelja oglobila voznika Ferrarija, ki bo konec sezone zamenjal moštvo in presedlal k Sauberju. Plačati bo moral 350 švicarskih frankov za prometni prekršek, pa še pavšalno globo za policijsko obravnavo, tako da bo skupno kazen narasla na približno 700 evrov.

schumacher barrichello Déjà vu Šport "Pri Schumacherju so takrat vsi znoreli"

kimi raikkonen | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.