Svetovni prvak ob roštilju staknil hudo poškodbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tim Tszyu, svetovni boksarski prvak po različici WBO, je pod vprašaj postavil branjenje naslova zaradi bizarne poškodbe, ki jo je staknil ob roštilju.
Oglej si celoten članek

Avstralski šampion, ki ga 18. junija čaka borba v supervelterski kategoriji z mehiškim rivalom Carlosom Ocampom, se je grdo poškodoval le slabe tri tedne pred borbo, potem ko jo je skupil ob zabavi ob žaru. In to celo tako hudo, da je moral na operacijo desne podlahtnice. Kot poročajo avstralski mediji, ga je ob druženju s prijatelji v roko ugriznil prijateljev pes.

"Zagotovo ni idealno, da boksar konča v bolnišnici nekaj tednov pred borbo za naslov prvaka, toda najboljša novica zdaj je ta, da je Tim v redu," je pojasnil njegov promotor George Rose. Tszyujev menedžer Glen Jennings je dodal, da ne dvomi, da bo Avstralec nared za borbo z Ocamposom. "Rana je površinska, izvidi po operaciji so dobri," je še zaključil. 

Več kot očitno dogodek Tszyuja ni iztiril, saj se je na družbenih omrežjih hitro pošalil na račun psa. Napisal je, da sledi druga runda. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.