Šport
5904 ogledov

Svetovni prvak ob roštilju staknil hudo poškodbo

Tim Tszyu Profimedia
Tim Tszyu, svetovni boksarski prvak po različici WBO, je pod vprašaj postavil branjenje naslova zaradi bizarne poškodbe, ki jo je staknil ob roštilju.

Avstralski šampion, ki ga 18. junija čaka borba v supervelterski kategoriji z mehiškim rivalom Carlosom Ocampom, se je grdo poškodoval le slabe tri tedne pred borbo, potem ko jo je skupil ob zabavi ob žaru. In to celo tako hudo, da je moral na operacijo desne podlahtnice. Kot poročajo avstralski mediji, ga je ob druženju s prijatelji v roko ugriznil prijateljev pes.

"Zagotovo ni idealno, da boksar konča v bolnišnici nekaj tednov pred borbo za naslov prvaka, toda najboljša novica zdaj je ta, da je Tim v redu," je pojasnil njegov promotor George Rose. Tszyujev menedžer Glen Jennings je dodal, da ne dvomi, da bo Avstralec nared za borbo z Ocamposom. "Rana je površinska, izvidi po operaciji so dobri," je še zaključil. 

Več kot očitno dogodek Tszyuja ni iztiril, saj se je na družbenih omrežjih hitro pošalil na račun psa. Napisal je, da sledi druga runda. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.