Svetovni prvak z ukradeno hondo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji srbski reprezentant Dejan Koturović je zaradi suma ponarejanja dokumentov že 16 dni v makedonskem zaporu v Gevgeliji.
Oglej si celoten članek

Po poročanju srbskih medijev je  Dejan Koturović mejni prehod Bogorodica med Grčijo in Makedonijo 13. septembra prečkal z ukradenim vozilom. Makedonski obmejni organi so med redno kontrolo ugotovili, da na Koturovićevi hondi CRV ni originalnih številk na šasiji, s čimer so utemeljeno sumili, da gre za ukraden avtomobil in pripadajoče dokumente. Kasnejša preiskava je potrdila, da je bilo vozilo ukradeno v Bolgariji.

Košarkar, ki je z ZR Jugoslavijo leta 1995 postal evropski prvak, leta 2002 pa svetovni prvak, bo na sojenje počakal v priporu. Kar 210 cm visoki Srb je v karieri uspešno igral za beograjski Partizan, berlinsko Albo, bolonjski Virtus, špansko Tau Ceramico, pa tudi za zdajšnji klub bratov Dragić - Phoenix Suns.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.