Svetovni prvakinji na letališču niso verjeli, da je dekle

Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva Foto: Profimedia Ana Turjaeva
Ruska šampionka je na letališču doživela neprijetno izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Ruska dvigovalka uteži ter svetovna prvakinja v potisku s prsmi ("bench pressu") Ana Turajeva je nedavno prestala neprijetno izkušnjo na letališču v Sankt Peterburgu, potem ko ji tamkajšnje osebje ni verjelo, da je v resnici ženska.

42-letnica se je vračala v svoj rojstni kraj Krasnodar, a je osebje preprosto ni želelo spustiti na avion, ker naj ne bi imela legitimni potni list.

Foto: Profimedia Ana Turjaeva

"Na kontrolni točki me niso pustili naprej, ker je v potnem listu pisalo, da sem ženska. Bilo je zelo ponižujoče, še posebej pred toliko ljudi v vrsti. Spraševali so me o zelo intimnih stvareh," je za ruske medije potarnala Turajeva ter dodala:

"Zanimalo jih je, kdo sem v življenju, toda tudi v postelji. Cela vrsta potnikov je spremljala to anarhijo, sama pa sem počutila brezmočno. Trudila sem se, da bi jim dokazala, da sem ženska."

Foto: Profimedia Ana Turjaeva

Iz letalske družbe so se po incidentu dvigovalki uteži tudi uradno opravičili: "Opravičujemo se zaradi negativnih čustev, ki ste jih doživeli. Takšna postrežba je nesprejemljiva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.