Šport
4138 ogledov

Svetovni prvakinji na letališču niso verjeli, da je dekle

Ana Turjaeva
1/11
Profimedia
Ruska šampionka je na letališču doživela neprijetno izkušnjo.

Ruska dvigovalka uteži ter svetovna prvakinja v potisku s prsmi ("bench pressu") Ana Turajeva je nedavno prestala neprijetno izkušnjo na letališču v Sankt Peterburgu, potem ko ji tamkajšnje osebje ni verjelo, da je v resnici ženska.

42-letnica se je vračala v svoj rojstni kraj Krasnodar, a je osebje preprosto ni želelo spustiti na avion, ker naj ne bi imela legitimni potni list.

Ana Turjaeva | Avtor: Profimedia Profimedia

"Na kontrolni točki me niso pustili naprej, ker je v potnem listu pisalo, da sem ženska. Bilo je zelo ponižujoče, še posebej pred toliko ljudi v vrsti. Spraševali so me o zelo intimnih stvareh," je za ruske medije potarnala Turajeva ter dodala:

"Zanimalo jih je, kdo sem v življenju, toda tudi v postelji. Cela vrsta potnikov je spremljala to anarhijo, sama pa sem počutila brezmočno. Trudila sem se, da bi jim dokazala, da sem ženska."

Ana Turjaeva | Avtor: Profimedia Profimedia

Iz letalske družbe so se po incidentu dvigovalki uteži tudi uradno opravičili: "Opravičujemo se zaradi negativnih čustev, ki ste jih doživeli. Takšna postrežba je nesprejemljiva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice